Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Όλη η Ομορφιά της Ηπείρου σε ένα Βίντεο

Πηγή: newsbeast

Εικόνες από υπέροχες τοποθεσίες με άγριο φυσικό πλούτο που ενθουσιάζουν

Μία από τις πιο όμορφες και πλούσιες σε διαφορετικές εικόνες γωνιές της χώρας μας βρίσκεται στην Ήπειρο και παρουσιάζεται μέσα από ένα εκπληκτικό βίντεο.
Επιβλητικοί ορεινοί όγκοι, ποτάμια με γάργαρο νερό και πλούσιο φυσικό περιβάλλον εναλλάσσονται αρμονικά με δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς και γραφικά χωριά που μαγνητίζουν τον επισκέπτη με την αυθεντικότητα και την γνήσια και ανεπιτήδευτη ομορφιά τους.
Η ομάδα Up Drones, με τη βοήθεια του Γιώργου Παπαστεφάνου, ταξίδεψε στην «άγρια δύση» της Ηπείρου και προσφέρει στους φυσιολάτρες ένα υπέροχο βίντεο, που μαγεύει με τις απίστευτες ομορφιές που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης της περιοχής.
Χωριά, οικισμοί, μνημεία και φυσικές ομορφιές όπως το Μέτσοβο, το κάστρο Πέντε Πηγάδια Κλεισούρα, η Λίμνη Πηγών Λούρου, η Πρέβεζα κ.ά. συγκεντρώνονται σε ένα βίντεο, βάζοντας τους θεατές του σε διαδικασία ταξιδιού.
Όπως γίνεται αντιληπτό και από τον τίτλο του βίντεο «Τόση ομορφιά χωράει μόνο σε μία Ήπειρο», την οποία κανείς αξίζει να απολαύσει στο μεγαλείο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου